VELYKINĖ POPIETĖ SENELIŲ NAMUOSE

          Velykinė popietė senelių namuose, vykdant jubiliejinę Kauno rajono mokinių gerumo akciją „Atverkime širdis“. Kovo 28 d. mokinių tarybos atstovai, taip pat 2, 4, 7 ir III gimnazijos klasių mokiniai, dalyvaudami 10-oje Kauno rajono mokinių gerumo akcijoje „Atverkime širdis“, artėjančių Velykų proga lankėsi Čekiškės senelių globos namuose. Juk Velykos – viena gražiausių pavasario švenčių, tad tai puikus laikas pasidalinti savo gerumu.

          Savaitę prieš apsilankymą senelių namams mokiniai pagamino ir padovanojo velykines dekoracijas – medelius, papuoštus zuikučiais, margučiais ir gėlėmis. Na, o apsilankymo dieną senelius mokiniai džiugino menine programa: dainomis, liaudiška polka, smuiko melodija. Taip pat mokiniai senelius kvietė palenktyniauti velykinių mįslių įminimo ir posakių paaiškinimo varžytuvėse, kurių metu už teisingus atsakymus dalino saldžius prizus.

          Dėkojame muzikos mokytojui A. Furmonui už pagalbą, ruošiant muzikinę programą, ir, žinoma, senelių globos namų kolektyvui už šiltą priėmimą bei galimybę pradžiuginti senjorus.

MT kuratorė G. Pūrė

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija