KALĖDINIS KARNAVALAS „71 KANALAS“

          Gruodžio 27 d. gimnazijoje praūžė kalėdinis karnavalas. Šis renginys yra tradicinis ir vyksta jau daugelį metų. Jo laukia ne tik Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos mokiniai, bet ir mokinių tėvai, miestelio bei aplinkinių kaimų gyventojai. IV g. klasės mokiniai, atsakingi už karnavalo organizavimą, paskelbė pasirodymų temą – „TV  laidos“.  

          Pilnutėlėje žiūrovų aktų salėje 18 val. prasidėjo klasių pasirodymai: 7 klasės mokiniai varžėsi ,,kelyje į žvaigždes“, tačiau nugalėjo draugystė; 8 klasės mokiniai sukosi šokių aikštelėje; I g. klasės gimnazistai  scenoje „davė garo“, II g. klasė įvykius apylinkėse aiškinosi išsikvietę farus, III g. klasė visas aktualijas perteikė „dviračio žiniose“, na o mokytojai, kurie karnavale dalyvauja bene 35 kartą,  „71 kanalo“ žiūrovus sveikino ir visa ko gerausio linkėjo siųsdami nuostabiausias dainas. Savo pasirodymą mokytojai baigė finaline daina, kurią dainavo gimnazijos direktorius R. Saltonas ir muzikos mokytojas A. Furmonas, o jiems pritarė visi karnavalo dalyviai. 

          Baigiantis „71 kanalo“ programoms gimnazijos direktorius R. Saltonas ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui L Rutkauskienė padėkojo dalyviams už puikų pasiruošimą ir linksmus pasirodymus. 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija