ERUDITŲ TURNYRAS

 



Balandžio 11d. mūsų mokyklos 8-10 klasių mokinių komanda dalyvavo Kauno rajono mokinių „Eruditų turnyre”, kuris vyko Kulautuvos vidurinėje mokykloje. Komandą sudarė: aštuntokas Deividas Astrauskas, devintokai Sandra Dubauskaitė, Augustas Kaminskas, dešimtokai Viktorija Krasauskaitė ir Juras Tovtkevičius. Mūsų Komandos pavadinimas – „Megamind‘ai”, kapitonas – Juras. Į renginį lydėjo ir mus palaikė mokytoja Danguolė Bradūnienė.

„Eruditų turnyrą” sudarė IV turai, kiekviename po 3 etapus-užduotis. Užduotys – iš biologijos, chemijos, fizikos ir kitų mokomųjų dalykų. Reikėjo atspėti kokie žmonės pavaizduoti pateiktyse, paveikslėliuose – gyvūnai ir uogos, taip pat užbaigti sakinių mintis, išradėjams parinkti jų išradimus ar tiesiog atsakyti į loginius klausimus...

Po kiekvieno etapo komisija, patikrinusi komandų atsakymus, susumuodavo ir skelbdavo rezultatus. Jau po I turo favoritais tapo Akademijos Ugnės Karvelis gimnazistai, o mūsų komanda iki konkurso pabaigos varžėsi su šeimininkų komandomis. Galutinis rezultatas –  mūsų komana laimėjo III vietą.

9 kl. mokinė Sandra Dubauskaitė

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija