KVIETIMAS

          Nacionalinis Kauno dramos teatras ieško kūrybingai rašančio 14-18 metų jaunimo. Jeigu turi netikėtų idėjų ir gali jas sklandžiai išreikšti raštu, kviečiame tapti tarptautinio projekto „Babelio bokštas“ komandos dalimi. „Babelio bokštas“ – tai bendras Islandijos, Vengrijos, Norvegijos ir Lietuvos kūrėjų spektaklis jaunimui, pasakojantis fantastinę istoriją apie naujo pasaulio ir naujos žmonių genties kūrimą po visuotinės klimato katastrofos. Tu galėsi susipažinti su spektaklio kūrėjais, stebėti repeticijas, dekoracijų gamybą, o už tai turėsi viską, ką matei ir girdėjai, papasakoti kitiems – t. y. kurti spektaklio viešinimo ir reklamos kampaniją kartu su teatro specialistais. Papasakok apie būsimą spektaklį savo draugams taip, kad jie užsinorėtų jį pamatyti!

          O tam, kad galėtum pradėti šį nuotykių ir kompiuterinio žaidimo intrigų kupiną žygį, tereikia vienos smulkmenos – atsiųsk mums pasakojimą apie save (ne daugiau negu vieno puslapio apimties) ir tikėkis, kad atrinksime būtent Tave. Pirmyn – prisistatyk taip, kad mums nekiltų abejonių, kad Tu gali tapti „Babelio bokšto“ statytoju.

 

Prisistatymą siųsti adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki 2022 m. vasario 20 d.

Tavo Nacionalinis Kauno dramos teatras

Projektą finansuoja EEA and Norway Grants

Projektą pristato Kaunas 2022

 

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija