RESPUBLIKINĖ KONFERENCIJA „PSICHINĖ SVEIKATA – BAUBAS AR DRAUGAS?“ III

          Lapkričio 25 d. mūsų gimnazijos I-IV gimnazijos klasių mokiniai dalyvavo respublikinėje konferencijoje „Psichinė sveikata – baubas ar draugas?“, kuri Vilkaviškio r. Virbalio pagrindinės mokyklos organizuota jau trečiąjį kartą. Į konferenciją susirinkę mokiniai pristatė pranešimus emocinio smurto visuomenėje ir virtualioje erdvėje, valgymo sutrikimų, konfliktų tematika.

          Mūsų gimnazijos mokiniai skaitė pranešimus šiomis temomis: „Emocinis smurtas virtualioje aplinkoje“, kurį parengė I g. klasės mokiniai Evelina Ramanauskaitė, Ieva Dimaitė, Gabrielė Zavadzkytė ir Mantas Orentas. „Konfliktai ir jų sprendimai“, kurį parengė II g. klasės mokiniai Arnas Klimavičius, Kamilė Leskauskaitė ir Andrius Ramanauskas. „Valgymo sutrikimai – nervinė anoreksija ir bulimija“, kurį parengė III g. klasės mokinės Greta Dabušinskaitė, Eivilė Račaitė ir Aidrija Kazakevičiūtė. Merginų palaikyti ir kitų pranešimų paklausyti kartu vyko klasės draugai Goda Tovtkevičiūtė ir Danielius Petrauskas. „Emocinis smurtas mokykloje“, kurį parengė IV g. klasės moksleivė Kamilė Rucevičiūtė, konferencijoje dalyvaujanti jau antrus metus.

          Neapsakomai džiugu, kad net trys mūsų gimnazijos mokinių skaityti pranešimai konferencijos rėmėjų komisijos buvo apdovanoti specialiaisiais prizais! 

II g. klasės mokinių pranešimas buvo įvertintas kaip INFORMATYVIAUSIAS;

III g. klasės mokinių pranešimas buvo įvertintas kaip INOVATYVIAUSIAS;

IV g. klasės mokinės pranešimas buvo įvertintas kaip ORIGINALIAUSIAS!

Nuoširdžiai sveikinu mokinius su tokia sėkme ir labai jais didžiuojuosi! 

 

Gimnazijos psichologė G. Jegorovaitė

 

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija