PROTMŪŠIS „PROTAUK“

          Spalio 5 dieną 5-8 klasių mokiniai dalyvavo protmūšyje „ProTAUk“, kuris organizuotas vaikų ir jaunimo socializacijos projektui įgyvendinti. Protmūšį vedė gimnazijos psichologė G. Jegorovaitė, o jai talkino 6 klasės mokinė Emilija Simonavičiūtė ir II gimnazinės klasės mokinės Vilija Rakauskaitė ir Skaistė Žuklevičiūtė.

          Kad mokiniai turėtų galimybę pabendrauti ir pabendradarbiauti vieni su kitais, 5 klasių mokiniai burtų keliu rinkosi savo komandos narius iš vyresnių klasių mokinių. Taip susidarė net penkios komandos, atkakliai kovojusios dėl teisės pereiti į kitą protmūšio etapą: „Lietuviai“, „DTAG“, „VAAK“, „Bulvės“ ir „Debesėliai“.  

          Protmūšis nebuvo lengvas – jį sudarė net 5 turai: „Bendrųjų klausimų“, „Atspėk dainą“, „Grandinėlių“, „10-uko“ ir „Detalių iš filmų“. Tačiau mokiniai pademonstravo įvairiapusiškas žinias ir puikiai pasirodė visi. Deja, susumavus taškus, visgi teko atsisveikinti su dviem komandomis: „Lietuvių“ ir „Debesėlių“. Sveikiname komandas, perėjusias į kitą protmūšio etapą, o „Lietuvių“ ir „Debesėlių“ laukia saldūs paguodos prizai!

 

Gimnazijos psichologė G. Jegorovaitė

 

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija