RUGSĖJO 1-OSIOS ŠVENTĖ

         Rugsėjo 1-oji - Mokslo ir žinių diena, džiuginanti vis dar šiltu oru, įvairiaspalviais žiedais ir primenanti, kad tai  kartu yra  ir didelio darbo pradžia. 

          Mūsų gimnazijos Rugsėjo 1-osios šventė prasidėjo 9 val. Šv. Mišiomis Čekiškės parapijos Švč. Trejybės bažnyčioje. 10 val. visi rinkosi į šventinį minėjimą Aktų salėje. Gimnazijos bendruomenę pasveikinti atvyko parapijos klebonas G. Kabašinskas, Čekiškės seniūnijos seniūnas M. Zavedskas bei seniūno pavaduotoja L. Žičkuvienė. Šventės pradžioje 16 dvyliktokų į salę atvedė 16 pirmokėlių. Abiturientai pasveikino pirmokus, o pirmokėliai pasidalino mintimis, kaip jie jaučiasi atėję į mokyklą. Neliko pamiršti ir priešmokyklinukai, kuriuos sveikino III gimnazijos klasės mokiniai. Kaip ir kasmet Kauno raj. savivaldybė paruošė dovanėles 1 klasės mokiniams. Jas pirmokams įteikė Kauno r. savivaldybės tarybos narė bei gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui L. Rutkauskienė.

         Daugiausia emocijų renginio metu susilaukė Šauniausios klasės apdovanojimai. 1-4 kl. tarpe nugalėtoja tapo 3 klasė (kl. vadovė A. Žotkevičienė), 5- 8 kl. tarpe - 6 klasė (kl. vadovė E. Simonaitienė), o iš gimnazijos klasių 6 kartą šauniausia pakelbta III g. klasė (kl. vadovė L. Berštautienė). 

            Renginio pabaigoje direktorius įteikė Etninės kultūros globos tarybos padėkos raštus lietuvių kalbos ir literatūros mokytojoms L. Šukytei bei L. Litvinskienei už puikų mokinių  paruošimą etninės kultūros olimpiados regioniniam turui. Džiugu, kad gimnazija šiais metais pasipildė ne tik naujais mokiniais, bet ir naujais specialistais. Neformaliojo ugdymo sporto užsiėmimus ves buvę mokinys V. Šaltys, nuo rugsėjo 19 d. logopedinę pagalbą teiks K. Dovydaitienė, o direktoriaus pavaduotoja ugdymui dirbs L. Berštautienė. 

               Palinkėjęs sėkmės naujais mokslo metais direktorius išlydėjo mokinius ir mokytojus į klasės valandėlę. 

 

 

                                        

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija