RESPUBLIKINĖ KONFERENCIJA „NESITYČIOK! PATYČIŲ VIRUSUI NE!“

          Kovo 30 d. mūsų gimnazijos 8 klasės mokinės Ieva Dimaitė, Evelina Ramanauskaitė, Gabrielė Zavadzkytė ir I gimnazinės klasės mokiniai Andrius Ramanauskas bei Nedas Leskauskas dalyvavo Vilniaus Jono Ivaškevičiaus jaunimo mokyklos ir Lietuvos socialinių pedagogų asociacijos organizuojamoje respublikinėje konferencijoje „NESITYČIOK! PATYČIŲ VIRUSUI NE!“. Konferencijoje dalyvavo 7-9 klasių mokiniai iš įvairių Lietuvos mokyklų, o jų pristatyti pranešimai patyčių tema sudomino savo skirtingumu: filmukai, reportažai, vaizdo žaidimas „Kahoot“, daugumai dalyvių turbūt palikęs didžiausią įspūdį. Ieva, Evelina, Gabrielė, Andrius ir Nedas konferencijoje skaitė pranešimą tema „Patyčių, patiriamų dėl išvaizdos, paplitimas 7-9 klasių tarpe“, atskleisdami šiomis dienomis aktualią problemą paauglių tarpe. Po konferencijos paprašyta pasidalinti įspūdžiais.

Andrius: Man labiausiai patiko filmukai apie patyčias, Kahootas. Reikėtų daugiau tokių konferencijų.

Nedas: Labiausiai patiko Kahootas, džiaugiuosi, kad jame užėmėme 3 vietą. Ruošiantis kitai konferencijai, būtų įdomu apklausti ir mokytojus, ne tik mokinius.

Ieva: Smagu, kad buvome pakviesti dalyvauti tokioje konferencijoje, buvo įdomu paklausyti kitų mokinių pranešimų. 

Gabrielė: Labiausiai patiko Kahootas ir, kad jame užėmėme 3 vietą. Taip pat džiaugiuosi mūsų parengtu pranešimu ir skaidrėmis.

Evelina: Patiko dalyvauti šioje konferencijoje, džiaugiuosi mūsų parengtu pranešimu. Buvo įdomu klausyti ir kitų mokinių pranešimų.

Nuoširdžiai dėkoju mokiniams už įdėtą darbą ir gimnazijos atstovavimą šioje respublikinėje konferencijoje. Jūs esate šaunuoliai!

 

Gimnazijos psichologė G. Jegorovaitė

 

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija