PADĖKOS VAKARAS

          Gruodžio 4 d. Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija gausų būrį svečių sukvietė į padėkos vakarą. Vakaras buvo skirtas visiems, kurie prisideda, prie to, kad gimnazijos erdvės ir aplinka taptų gražesnėmis, kad gabiausieji mokiniai turėtų galimybę išvykti į edukacinę kelionę nemokamai, kad aplinka kurioje jie praleidžia daug laiko būtų jauki, švari, kad čia nuolat kvepėtų skaniu maistu ir šypsotus daug pozityvių darbuotojų. Vakaro pagrindinė mintis, tai atsigręžimas į tas akimirkas, kurios praėjusius metus daro įsimintinus. Įsimintinus gerumu, pagalba, supratimu. Įsimintinus gerais darbais, kurie kaip šviesa praskaidrina kasdienybę. Nes iš tikrųjų gera jausti šviesą savyje ir tą šviesą dalintis su kitais, gera būti reikalingu savo laike, savo veikloje, savo raiškoje, nepriklausomai nuo to ar tai didelis darbas nuveiktas ar tyli kasdienė veikla, tačiau jei darbas atliekamas su meile, su gerais norais, tai turi būti pastebėta, nes geri darbai negali būti pamiršti. 

Vakaro metu nuoširdų padėkos žodį visiems tarė gimnazijos direktorius R. Saltonas. Gerų ateinančių švenčių linkėjo parapijos klebonas G. Kabašinskas. Skambant muzikai visi turėjo atlikti dar vieną gerą darbą – papuošti Kalėdų eglutę gerumo žaisliukais, kuriuos visiems padovanojo trumpam į gimnaziją užsukęs Kalėdų senis. Vakaro metu skambėjo nuostabūs kūriniai, kuriuos atliko Skaistė (fortepijonas) ir Martynas(vokalas) Beinariai. 

          Džiugios ir šiltos susitikimo akimirkos suartina ir nuteikia pozityvioms mintims, pozityviems darbams. Išsiskirstydami, palinkėjome vieni kitiems ramių, viltingų ateinančių švenčių. 

 

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija