ATVIRŲ DURŲ DIENOS GIMNAZIJOJE

 

Gegužės 8-9 dienomis gimnazijoje vyko atvirų durų dienos mokinių tėveliams. Tai gera proga susipažinti su gimnazijos aplinka, stebėti pamokas, vesti bendras veiklas su mokytoju,  pabendrauti su mokytojais, pagalbos mokiniui specialistais, administracija. Tėvai (globėjai) lankydamiesi mokykloje, gali geriau suvokti kasdieninį mokyklos gyvenimą, suprasti ir įvertinti mokytojo darbą, pasigilinti į atskirų dalykų dėstymo metodikas, geriau pažinti savo vaikus,  pabendrauti su  mokytojais, išklausyti pagyrimų, išspręsti susikaupusias problemas, daugiau sužinoti apie savo vaikus. Ta proga buvo suorganizuota mokinių kūrybinių darbų paroda. Džiaugėsi  mokiniai, matydami, kiek įdomių darbų yra padarę jie ir jų draugai. Džiaugėsi tėveliai savo vaikų kūrybingumu, darbštumu.

Ketvirtadienį vyko apskritojo stalo diskusija „Mokyklos šiandiena ir perspektyvos“. Direktorius R. Saltonas pristatė gimnazijos šiandieną - mokytojus, mokinius, pasidžiaugė pernai metų abiturientų rezultatais. Gabių ir talentingų mokinių darbo grupės pirmininkė vyr. anglų kalbos mokytoja J. Kaupienė pasidžiaugė  šių mokslo metų rajono, respublikos ir tarptautinių olimpiadų, konkursų sportinių varžybų rezultatais. Apie specialiųjų poreikių mokinių ugdymą kalbėjo specialioji pedagogė-logopedė R. Kochanauskaitė. Dėl ekranų daromos žalos sveikatai kalbėjo gimnazijos psichologė D. Laurinavičienė. Kokią įtaką mokinių elgesiui turi šeima pristatė socialinė pedagogė I. Sinkevičienė.

Bendravimas ir bendradarbiavimas - tai socialinis kapitalas, kuris leidžia žmonėms, dirbant kartu, pasiekti daugiau, nei dirbant kiekvienam atskirai.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui L. Rutkauskienė

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija