IKIMOKYKLINĖS „SKRUZDĖLIUKŲ“ IR PRIEŠMOKYKLINĖS „PELIUKŲ“ UGDYMO GRUPIŲ NAUJŲ ERDVIŲ ATIDARYMO ŠVENTĖ

 

Gruodžio 11 d. Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos pirmo aukšto patalpose  buvo iškilmingai atidarytos dvi naujos, jaukios ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupės. Tai tikra dovana ne tik mažiesiems čekiškiečiams, bet ir kaimyninių rajonų vaikams ir jų tėveliams. Į grupių atidarymo šventę susirinko didelis būrys svečių. Gražios šventės metu linksmai nusiteikusius vaikučius, jų tėvelius, auklėtojas, gimnazijos administraciją pasveikino Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas, mero pavaduotojas Jonas Gurskas, savivaldybės administracijos direktorius Antanas Nesteckis, Kauno rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja ugdymui, vykdyti Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjos pareigas Nijolė Benikienė. Švente pasidžiaugti atvyko ir miestelio seniūnas Mečislovas Zavedskas, seniūno pavaduotoja Dalė Savickienė, bei Liučiūnų krašto bendruomenės centro nariai.

Po linksmos programėlės ir šiltų sveikinimų meras, savivaldybės administracijos direktorius, bei gimnazijos direktorius perkirpo simbolinę atidarymo juostelę.  Po vienu gimnazijos stogu įsikūrusias ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes pašventino Čekiškės Švč. Trejybės parapijos klebonas Gintautas Kabašinskas.

Pravėrus duris į naujas patalpas, mažylių laukė staigmena. Prietemoje jaukia šviesa suspindo žibintai, apšvietus klases, balionų debesėliai laukė savo gyventojų, nuo švelnaus vėjelio lingavo, ir tarsi paslaptingai ištarė – „Sveiki atvykę, mes Jūsų laukėm“.

Mažųjų džiaugsmą sustiprino įspūdinga svečių ir dovanų gausa, linksmieji renginio vedėjai burtininkė, peliukas ir skruzdėliukai.  Vedantiesiems labai patiko naujos, jaukios patalpos, todėl jie nutarė čia pasilikti. Todėl priešmokyklinio ugdymo grupėje apsigyveno peliukai, ikimokyklinio – skruzdėliukai. Su nuotaikinga daina naujuosius draugus pasveikino I-os gimnazinės klasės mokinė Samanta Zavedskaitė ir ją paruošęs muzikos mokytojas Alvydas Furmonas, Atliekama daina padrąsino mažuosius patiems padainuoti ir prisijungti į gausią gimnazijos bendruomenę.

Priešmokyklinio ugdymo mokytojos Daiva Aleknienė, Daiva Salemonienė

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija