XX-OJI MOKINIŲ MOKSLINĖ KONFERENCIJA BABTUOSE

 

,,Mokinys ne indas, kurį reikia pripildyti, o fakelas, kurį reikia uždegti“- teigė graikų filosofas Plutarchas. Mūsų gimnazijos mokytojai tai ir stengiasi daryti. Mokytojai skatina mokinius dalyvauti įvairiuose renginiuose (projektuose, konferencijose ir kt.) ne tik mūsų gimnazijoje, bet ir kitur. Tai padeda mokiniams įgyti daugiau žinių, tobulėti.

Balandžio 26 dieną grupė gimnazijos mokinių vyko į XX-ąją mokinių mokslinę konferenciją Babtų gimnazijoje, kur skaitė pranešimus. Šeštos ir septintos klasių mokiniai- E. Kriščiūnas ir I. Vičiūnaitė (mokytojos L. Litvinskienė ir L. Šukytė) pristatė pranešimą ,,Laiškas Lietuvai“. Abiturientė L. Subačiūtė ir IIIg. klasės mokinė R. Krasauskaitė skaitė pranešimą ,,Prakalbinta bažnytinė giesmė“ (mokytojos E. Simonaitienė ir L. Šukytė). Pranešimą ,,Radijo ir televizijos vystymasis“ (mokytojas P. Dargis) pristatė IIIg. klasės mokiniai- L. K. Raudžius, R. Šukauskas ir V. Zmitravičiūtė.

,,Tiek daug yra ko mokytis ir tiek mažai turime tam laiko“- sakė A. Einšteinas. Manau, kad konferencijoje mokiniai patyrė daug teigiamų emocijų, pasisėmė patirties ir ateityje dalyvaus ne viename tokiame renginyje.

Mokytoja L. Šukytė

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija