DAROM 2017

 

Prie jubiliejinės dešimtosios akcijos „Darom  2017 “, kuri vyko balandžio 22 d. visoje Lietuvoje, prisijungė ir  Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos bendruomenė. Nors gerus darbus reikia daryti tyliai, negaliu nepasidžiaugti mokinių , mokytojų  ir darbuotojų sutelktumu ir darbais. Oras tą dieną nelepino, bet visi noriai  rinkosi į talką ir dirbo.

1-7  ir  III-IV gimnazijos klasių mokiniai ir jų klasių vadovai , mokytojų kolektyvas ir gimnazijos darbuotojai tvarkė mokyklos aplinką bei  gėlyną. 8 klasės mokiniai su klasės vadove D. Tovtkevičiene tvarkė seniūnijos kapinių aplinką. I gimnazijos klasės mokiniai ir klasės vadovė K. Salinkienė talkininkavo  tvarkant Čekiškės bažnyčios ir parapijos namų aplinkas. II a, b gimnazijos klasių mokiniai ir jų klasės vadovės V. Vėlavičienė  bei E. Simonaitienė tvarkė Akto signataro Prano Dovydaičio sodybvietę.

Ši akcija skatina ne tik tvarkyti aplinką, bet darbas drauge skatina bendrystės jausmą, kuris augina ir pačią bendruomenę. Dėkoju visiems, kurie nepabūgo permainingo oro ir prisijungė prie akcijos.

Direktorius R. Saltonas

 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija