APSKRITO STALO DISKUSIJA „KAIP KELTI MOKINIŲ MOKYMOSI PASIEKIMUS?“

 

Kovo 24 d. gimnazijos  metodinė taryba pakvietė gabius ir talentingus 4-8 ir I-II gimnazijos klasių mokinius, mokytojus, gimnazijos administraciją į apskritojo stalo diskusiją „Kaip kelti mokinių mokymosi motyvaciją, gerinti olimpiadų rezultatus?“. Diskusijos tikslas - išsiaiškinti nuomones bei numatyti veiklas, kurias gimnazijos bendruomenė galėtų įgyvendinti keldama mokinių mokymosi motyvaciją, siekdama geresnių rezultatų olimpiadose. Mokiniai ir mokytojai pasiskirstė į keturias grupes: kalbos, socialiniai mokslai, gamtos ir tikslieji mokslai bei menai ir technologijos.

Renginio pabaigoje dalyviai galėjo atsakyti į klausimus, kas patiko ir ką reikėtų daryti kitaip. Džiugu, kad tiek dalyvavę mokiniai, tiek mokytojai, gimnazijos administracija pripažino, kad diskusija naudinga ir kiekvienai grupei pavyko išsakyti savo nuomonę. Patiko siūlytos idėjos,  dalyvių nuomonė apie privalumus ir trūkumus, nes temos labai aktualios.

Ši diskusija – tai ne tik nuomonių išsakymas, bendrų sprendimų ieškojimas, tačiau ir puiki galimybė   pažinti vieniems kitus, siekiant bendro tikslo.

Metodinės tarybos pirmininkė L. Rutkauskienė

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija