GERA TURĖTI DRAUGĄ...

Jau treji metai, kai 2a klasės mokiniai ir jų mokytoja draugauja su Lietuvos televizijos laidos „ Mėta Meškinija“ pagrindine heroje Mėta ir jos draugais. Mokiniai kiekvieną savaitgalį žiūri šią laidą ir kruopščiai daro darbelius kartu su laidoje dalyvaujančiais personažais. Klasėje aptariame laidas, dailės ir darbelių pamokėlių metu atliekame kūrybinius piešimo, lipdymo darbelius, išmoktus stebint laidą. Džiaugiamės, kad galime paįvairinti pamokas.
         Kiekvienais metais parašome Mėtai laišką, pasveikiname ją ir visus jos draugus su Kalėdomis, nusiunčiame savo piešinukų, darbelių. Labai malonu, kad Mėta noriai atsako į mūsų laiškus. Mes taip pat sulaukiame ne tik laiškų, bet ir puikių dovanų. Jau gavome tris knygas- enciklopediją, žinyną ir eilėraščių knygą. Šios dovanos labai naudingos pradinių klasių mokiniams. Jas naudojame pamokų metu, ruošdamiesi olimpiadoms, konkursams.
         Gera turėti tokį puikų draugą. Siūlome visiems vaikams draugauti su Mėta Meškinija.                                         2 klasė

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija