• Kategorija: Renginiai
  • Peržiūros: 597

Šimtadienis

  



100-asis Kino apdovanojimas ,,Auksinė plunksna“

Jau tik 100 dienų – tiek dienų liko iki didžiosios abiturientų filmo premjeros. Vasario 20 d. 19 val. Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijoje vyko 100-asis Kino apdovanojimas ,,Auksinė plunksna“, kuriame buvo nominuoti ir apdovanoti patys geriausi ir talentingiausi aktoriai, scenaristai, dizaineriai, dailininkai, operatoriai, kaskadininkai ir daug kitų kino pasaulio atstovų.

Vyriausi gimnazijos mokiniai savo filmo scenarijų pradėjo kurti vos gimę... Buvo daug dramos, komedijos, siaubo, kriminalinio, romantinio filmo epizodų. Sudėjus visus šiuos epizodus, gausis geriausias visų laikų filmas, kuriam užbaigti abiturientai turi 100 dienų.

Į šį Kino apdovanojimą sugužėjo daugybė žmonių. Dvyliktokus sveikino ir gero vėjo linkėjo direktoriaus pavaduotoja ugdymui L. Rutkauskienė, darželių auklėtojos, pirmosios mokytojos, kitų klasių atstovai, dvyliktokų tėvai, auklėtojos ir ,,Auksinės plunksnos“ organizatoriai – III klasės gimnazistai. Visi abiturientai turėjo pasiruošti ir atlikti jiems paskirtas užduotis: vieni dainavo, kiti vaidino,  įgarsino juokingus vaizdelius, šoko, kūrė drabužių kolekcijas.

Abiturientai  įrodė, kad yra pasiruošę pabaigti filmą, kurio premjeros su nekantrumu visi lauksime, todėl linkime jiems didelio pasisekimo kylant karjeros laiptais ir neišsenkančių minčių bei idėjų!

Eglė Amanaitytė III klasė

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija