• Kategorija: Renginiai
  • Peržiūros: 500

Karnavalas

  

Kalėdinis karnavalas - tradicinis Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos renginys. Kasmet jo laukia visa gimnazijos bendruomenė. Ne išimtis ir šie metai.

Gruodžio 29-osios vakarą gimnazijoje šurmuliavo mokytojai, moksleiviai bei svečiai. 19 valandą šventiškai papuoštoje sporto salėje, prie žaliaskarės eglutės, prasidėjo „Didžioji patikra - pakeliui į eurą“.  Į ją visus palydėjo mylimas ir gerbiamas raudonskruostis Kalėdų senelis Santa Puzinas.

Buvo tikrinamos įvairios ministerijos. Prieš valiutos pasikeitimą reikėjo apžiūrėti, ar visų ministerijų darbuotojai tinkamai tam pasiruošė, ar jų darbas nesutriko. Kiekviena klasė pristatė po vieną ministeriją:  7 kl.- Teisėsaugos, 8a kl. - Kultūros, 8b kl. – Sveikatos, I a kl. – Švietimo, I b kl. - Šventųjų,  II kl. – Žemės ūkio, III kl. – Krašto apsaugos, mokytojų kolektyvas- Ūkio ministeriją.

Po ministerijų patikrinimo paaiškėjo, kad visi yra tinkamai pasiruošę euro įvedimui ir visiškai nėra dėl ko baimintis.  

Kadangi karnavalas vyko šventiniu laikotarpiu, renginio pabaigoje nuskambėjo daina „Man palinkėki“. Ją atliko dvyliktokai Gabrielė Girdauskaitė ir Danas Korsakas kartu su gimnazijos direktoriumi Ričardu Saltonu ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Laimute Rutkauskiene. Daina visus suartino ir užbūrė kalėdine nuotaika.

Po šventinės dainos gimnazijos direktorius ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui apdovanojo visų ministerijų atstovus saldžiomis dovanomis, taip padėkodami už puikų pasiruošimą ir pasirodymų įmantrumą.

Džiaugiamės, kad visa gimnazijos bendruomenė prisideda prie Kalėdinio karnavalo rengimo, kad galime puoselėti gimnazijos tradicijas organizuodami tokius renginius.

IV gimnazijos klasės mokinė Gabrielė Girdauskaitė 

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija