GERUMO Į ŠIRDIS…

   


Artėjant  šv. Kalėdoms – džiaugsmo, meilės ir stebuklų metui - Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos mokiniai aplankė tuos, kuriems mūsų draugijos, dėmesio ir  pagalbos reikia labiausiai. Šių metų gruodžio 2 dieną Kauno miesto „Atžalyno“ vaikų namuose gyvenantys vaikučiai sulaukė svečių iš Čekiškės. Mūsų mažiesiems draugams vežėme reikalingiausių daiktų, kuriuos paaukojo mokyklos mokiniai  ir  Čekiškės bendruomenės nariai. Nuoširdžiai esame dėkingi visiems, kas prisidėjo prie savaitę vykusios gerumo akcijos ir nešė vaikų globos namams reikalingus daiktus.

Mes, I ir IV g klasės mokiniai, kartu su tikybos mokytoja Jurgita Vyšniauskiene vykome aplankyti mažųjų vaikučių ir jų širdyse palikti lašelį savo šilumos ir meilės. Kai nuvykome, mūsų jau nekantriai laukė. Kartu su vaikais šokome, dainavome, piešėme, gėrėme arbatą, padovanojome dovanėlių ir linksmai leidome laiką. Skyrėme jiems daug dėmesio, linksmybių, vidinės šilumos – visko, ko kiekvienam vaikui būtinai reikia. Ir jiems, ir mums buvo be galo gera pabūti kartu.

Smagu aplankyti tuos,  kuriems mūsų apsilankymas atneša daug džiaugsmo ir  praskaidrina kasdienybę.  Laikas su vaikais prabėgo nepastebimai, likome sužavėti, kad per tokį trumpą laiką mes sutikome daugybę mažų, linksmų ir draugiškų mažylių, kurie tapo mūsų draugais.

Viliamės, kad šis apsilankymas taps dar viena gimnazijos mokinių tradicija –  draugyste su vaikų globos namuose augančiais mažaisiais.

Jolanta Navasaitytė

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija