Mokytojų diena

Išaušo spalio 3 – osios rytas. Saulė šiandien šypsojosi kaip niekada skaisčiai ir žadėjo gerą dieną. Mokiniai į pamokas skubėjo pasipuošę ir rankose nešdami puokštes gėlių. Nuo jų neatsiliko ir mokytojai, kurie į mokyklą skubėjo taip pat pasipuošę ir gerai nusiteikę. Ir ne veltui, nes tik įėjus į mokyklą mokytojus pasitiko dvyliktokai, kurie sveikino su profesine švente ir prisegė šventės emblemas. 
Vėliau kaip ir paprastai vyko pamokos, o po jų abiturientai visus mokytojus ir svečius pakvietė į muzikos kabinetą, kur vyko šventinis koncertas ir vaišės. Dvyliktokai sveikino mokytojus posmais ir dainomis bei gyva muzika – renginio metu debiutavo naujai susikūrusi moksleivių grupė, kurioje mušamaisiais, gitaromis groja ir dainuoja mūsų mokyklos mokiniai. Šventės metu kalbėjo ir svečiai, tai Liučiūnų bendruomenės pirmininkė D.Rastauskienė, Čekiškės miestelio seniūnas M.Zavadskas ir kt. Visi šventės dalyviai buvo vaišinami kava ir dvyliktokų iškeptu tortu.
Po šventės mokytojai pasidalino į dvi grupes. Vieni, kaip ir kasmet, išvyko į Nidą, kiti – į Mokytojo dienos minėjimą Kaune, Girstučio kultūros centre. Visi džiaugėsi švente, dalijosi įspūdžiais.

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija