„Protų kovos“ mokykloje

 

Paskutinio sausio penktadienio  vakare, nepabūgę žvarbaus vėjo, mokykloje rinkosi 8-12 klasių mokiniai , mokytojai ir mokinių mamos bei tėvai. Čia vyko 9-12 klasių komandų viktorina „Protų kovos“. Visos komandos atvyko kovingai nusiteikusios, turėjo savo emblemas ir šūkius. Komanda „Blondės“ turėjo net ir pavadinimą atitinkančią aprangą. Komandų sudėtis viktorinoje buvo ypatinga. Jose buvo ne tik po keturis moksleivius, bet ir po du mokinių tėvelius arba mamas. Viktorinoje rungėsi ir mokytojų komanda „Pelėdžiukai“. Išradingi ir kitų komandų pavadinimai: „Pelėdžiukai“, „Proto genas“, „Kinderiai“, „Eglė ir burundukės“, bei  „Winksės“. Sirgaliai laikė iškėlę plakatus, garsiai skanduodami ir plodami palaikė viktorinos dalyvius.

Viktorina vyko trimis turais. Visą laiką įnirtinga kova, taškas į tašką, vyko tarp „Proto geno“ ir „Blondžių“ komandų. Pasibaigus trečiajam turui tapo aišku, kad prireiks papildomos kovos, nes šios komandos surinko vienodą taškų sumą. Viską lėmė dvikova. Ją , o tuo pačiu ir viktoriną, laimėjo 11a klasės komanda „Proto genas“.

„Proto kovų“ organizatorius ir vedėjas mokytojas Algirdas.

P.S. Dėkojame visiems dalyviams.  Ypač dėkojame 8a ir 8b mokiniams:  Rugilei, Rūtai, Gabijai, Rugilei, Dainiui ir Mantui.

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija