Dalyvavome novatoriško švietimo forume

 

Vasario 24 d. Vilniuje  aštuntajame Lietuvos novatoriško švietimo forume dalyvavo novatoriškiausių mokyklų mokytojai ir vadovai,  švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius, mokyklų, Švietimo informacinių technologijų centro, Ugdymo plėtotės centro, bendrovės „Microsoft Lietuva“ atstovai.

Švietimo ir mokslo ministerijos bei bendrovės „Microsoft“ organizuotame renginyje kompiuterine technika ir kitais prizais buvo apdovanotos 9 mokyklos, konkursui „Virtuali kelionė klasėje“ pateikusios daugiausiai tinkamų publikuoti darbų, ir šeši mokytojų darbai.

Mes džiaugiamės, kad jau aštunti metai ir mūsų mokyklos mokytojai dalyvauja ,,Virtualios kelionės klasėje“ konkurse. Šiais mokslo metais mūsų mokyklai atstovavo dailės vyr. mokytojos Dalės Krasauskienės ir informacinių technologijų vyr. mokytojos Ingridos Subačienės darbas ,,Virtualus kalendorius“, kuris iš 156 darbų buvo atrinktas į  geriausiųjų 30-uką  ir pretendavo  laimėti pagrindinį prizą. Nors darbas ir nebuvo nominuotas, tačiau pasisėmėme naujos patirties ir novatoriškų idėjų, kurias panaudosime konkurse kitais metais.

Neformaliojo švietimo ir pagalbos skyriaus vedėja Dalė Krasauskienė

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija