EIK SPARČIAU - GYVENK SVEIKIAU!

 



Ankstyvą  maloniai šaltą ir linksmą rugsėjo 22-osios rytą Čekiškės Prano Dovydaičio vidurinės mokyklos Mokinių tarybos nariai skubėjo į Sveiko judėjimo dieną, kitaip - ,,Dieną be automobilio“.

Mes, kupini energijos, sportiškai apsirengę ir pasipuošę sportine atributika, plakatais, emblemomis bei balionais,  pradėjome MT „Ryto žinias“. Trumpai apžvelgę dienos įdomybes, leidomės  moksleivių, mokytojų ir kitų mokyklos darbuotojų žinių patikrinti. Apklausėme ir mažiausius, ir didžiausius: ir autobusų vairuotojus, ir valytojas, ir virėjas, ir direktorių!

Mūsų nuostabai, visi buvo pasirengę priimti iššūkį! Visi noriai atsakinėjo, dalinosi mintimis ir įspūdžiais, o teisingai atsakiusieji į visus klausimus gavo po įrodymą, kad dalyvavo akcijoje,- emblemą!

O koks džiaugsmas pamatyti dviračiais į mokyklą atskubančias mokytojas! Ir ne tas, kurioms iki mokyklos vos 500 metrų, o pačias sportiškiausias ir ištvermingiausias, iki Čekiškės važiuojančias nuo 3 iki 6 kilometrų! Nors ne visiems galimybės leido šią dieną į mokyklą atvažiuoti dviračiais, riedučiais, paspirtukais ar ateiti pėsčiomis, mes vis tiek džiaugiamės, kad visi prisidėjo prie akcijos, palaikė ir buvo kartu! 

Nors taip sveikai judėjome tik vieną dieną metuose, bet ši diena tikrai buvo prasminga. Apklausėme visus, ką sutikome, aplankėme kūno kultūros pamoką, patys sportavome ir skleidėme „sportišką“ nuotaiką. Dabar belieka laukti mūsų kurto reportažo!

Mokinių tarybos pirmininkė Gabrielė Girdauskaitė

© 2024 All rights reserved

Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazija